Notice: Trying to get property 'session_id' of non-object in /var/www/clients/client114/web335/web/wp-content/plugins/ninja-forms-legacy/deprecated/classes/session.php on line 122

Notice: Trying to get property 'session_id' of non-object in /var/www/clients/client114/web335/web/wp-content/plugins/ninja-forms-legacy/deprecated/classes/session.php on line 123

BIZALOM ÉS HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATOK 

 

A kecskeméti székhelyű társaságunk, a Beton Center Kft. 1998−ban alakult. Fő tevékenységünk a transzportbeton−gyártás és −szállítás, valamint az építőiparban keletkező építési és bontási hulladék feldolgozása, kezelése, hasznosítása. Munkánkat az ISO 9001:2000 minőségirányítási és az ISO 14001 környezetirányítási rendszer alapelveit követve végezzük. Megrendelőink között a térség meghatározó építőipari vállalkozásai, valamint önkormányzatok, intézmények és magánszemélyek találhatók. A folyamatosan karbantartott telephelyünkön előtérbe helyezzük a természeti környezetet. Az öthektáros telephelyünk komplett infrastruktúrával ellátott, 300 m2−es raktározási lehetőséggel, közvetlen vasúti kapcsolattal, irodaházzal és akkreditált laboratóriummal rendelkezünk.

TRANSZPORTBETON-GYÁRTÁS ÉS -SZÁLLÍTÁS

 

„Igényes épületekhez minőségi alapanyag biztosítása a lehető legrugalmasabb feltételekkel és a legjobb ár-érték arányban…”

A közel húszéves működésünk során számos, ma már visszatérő megrendelő bizalmát érdemeltük ki transzportbeton−gyártási és −szállítási tevékenységünkkel. Kidolgozott receptúráink megfelelnek a magyar és az európai uniós szabványoknak egyaránt. Megalakulásunk óta számos társas− és családi ház, ipari, kereskedelmi és kulturális létesítmény megvalósításában vettünk részt.

A megrendelt alapanyagot az Elba EMC 55 típusú, számítógép−vezérlésű, 55 m3/óra tömörített frissbeton kapacitású, ötfrakciós soradagolóval és négyféle vegyszeradagolóval rendelkező berendezéssel állítjuk elő. A kiváló minőségű alapanyagok mellett nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink színvonalára is: minden vevőnk – a vásárolt mennyiségtől függetlenül – számíthat szaktanácsadásra, a megrendeléseket pedig rugalmas feltételekkel, akár hétvégén is teljesítjük.

HULLADÉKFELDOLGOZÁS

 

„Környezetünkért összefogással, egymás munkájára építve tehetünk a legtöbbet…”

Megkülönböztetett figyelmet fordítunk környezetünk ápolására, védelmére, az építési és bontási hulladékok kezelésére, feldolgozására és újrahasznosítására. Ennek köszönhetően az illegális hulladéklerakás kiváltásában, a környezetbarát építőanyag létrehozásában működünk közre, amely útépítési, tájrendezési munkálatoknál, valamint termékgyártási alapanyagként hasznosítható.

A beszállított hulladékot befogadói nyilatkozattal látjuk el, és közreműködünk a feldolgozáshoz szükséges hatósági engedélyek beszerzésében is. Az újrahasznosítandó anyagot úgynevezett röpítő törő, pofás törő, illetve 3 frakciós osztályozó berendezésekkel dolgozzuk fel. A gépek mobil kivitele lehetővé teszi a távolabbi, nagyobb munkákhoz történő kivonulást, így – a szállítási folyamatot kiiktatva – gazdaságossá és környezetkímélővé válik a hulladékkezelés.