Főoldal

[content_box custom_class=”extrabox_1″]

[/content_box]

[content_box custom_class=”extrabox_2″]

[row]

[span6]

Transzportbeton-gyártás és -szállítás

A közel húszéves működésünk során számos, ma már visszatérő megrendelő bizalmát érdemeltük ki transzportbeton−gyártási és −szállítási tevékenységünkkel. Kidolgozott receptúráink megfelelnek a magyar és az európai uniós szabványoknak egyaránt. Megalakulásunk óta számos társas− és családi ház, ipari, kereskedelmi és kulturális létesítmény megvalósításában vettünk részt.

[/span6]

[span6]

Építési hulladék feldolgozás

Megkülönböztetett figyelmet fordítunk környezetünk ápolására, védelmére, az építési és bontási hulladékok kezelésére, feldolgozására és újrahasznosítására. Ennek köszönhetően az illegális hulladéklerakás kiváltásában, a környezetbarát építőanyag létrehozásában működünk közre, amely útépítési, tájrendezési munkálatoknál, valamint termékgyártási alapanyagként hasznosítható.

[/span6]

[/row]

[/content_box]

[row]

[span12]

[content_box]

[cherry_parallax image=”” seed=”normal” invert=”false” custom_class=”parallax1″]

Bemutatkozás

A kecskeméti székhelyű társaságunk, a Beton Center Kft. 1998−ban alakult. Fő tevékenységünk a transzportbeton−gyártás és −szállítás, valamint az építőiparban keletkező építési és bontási hulladék feldolgozása, kezelése, hasznosítása. Munkánkat az ISO 9001:2000 minőségirányítási és az ISO 14001 környezetirányítási rendszer alapelveit követve végezzük. Megrendelőink között a térség meghatározó építőipari vállalkozásai, valamint önkormányzatok, intézmények és magánszemélyek találhatók. A folyamatosan karbantartott telephelyünkön előtérbe helyezzük a természeti környezetet. Az öthektáros telephelyünk komplett infrastruktúrával ellátott, 300 m2−es raktározási lehetőséggel, közvetlen vasúti kapcsolattal, irodaházzal és akkreditált laboratóriummal rendelkezünk.

[/cherry_parallax]

[/content_box]

[/span12]

[/row]

[row]

Előnyeink

[span3]

[/span3]

[span3]

[circle_arrow_list]

[/circle_arrow_list]

[/span3]

[span3]

[/span3]

[span3]

[circle_arrow_list]

[/circle_arrow_list]

[/span3]

[row]

[span12]

.

[/span12]

[/row]

[row]

[span12]

[cherry_parallax image=”https://betoncenter.hu/wp-content/uploads/2017/02/bc_zoldbeton_hatter.jpg” speed=”normal” invert=”false” custom_class=”parallax1″]

Zöldbeton


Korszerű technológiánknak köszönhetően több mint 100 féle betonkeveréket tudunk előállítani a beprogramozott receptúrák alapján. Új termékünk a könnyített “habosított” transzportbeton, melynek testsűrűsége 700-100 kg/m3, ugyanakkor szilárdsági és minőségi paraméterei változatlanok. A kis hővezetésű (0,3-0,4 W/mK) transzportbeton segítségével megakadályozzuk az épületeknél a hőhidak kialakulását. Az új betontípus további előnye, hogy előállítása költséghatékony, felhasználásával pedig a környezetterhelés minimalizálható.

[/cherry_parallax]

[/span12]

[/row]

Referenciák

[carousel_owl post_type=”services”  posts_count=”10″ visibility_items=”1″ thumb=”yes” thumb_width=”938″ thumb_height=”403″ date=”no” author=”no” comments=”no” display_navs=”yes” display_pagination=”no” custom_class=”extraowl_1″]